14/02/2024

Geef uw bedrijf een AI-boost met Copilot voor Microsoft 365

Copilot voor Microsoft 365 is voortaan beschikbaar voor ondernemingen van gelijk welk formaat, dus ook voor kmo’s. Ook uw bedrijf doet wellicht zijn voordeel met deze fel bejubelde AI-tool.

AI
07/02/2024

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor de cyberbeveiliging van uw organisatie?

Storingen of onderbrekingen van kritieke infrastructuur als gevolg van een cyberaanval kunnen dramatische gevolgen hebben, zoals tekorten in de bevoorrading en verstoringen van de openbare veiligheid. De Europese Unie wil met de NIS2-richtlijn de cyberweerbaarheid van kritieke bedrijven en instellingen verhogen.

cybersecurity
22/01/2024

Wat is quishing en hoe wapent u zich ertegen?

QR-codes zijn handig, makkelijk en dus alomtegenwoordig. Helaas misbruiken cybercriminelen ze ook om gegevens te stelen. Hoe werkt ‘quishing’ of QR-code phishing en hoe beschermt u zich ertegen?

Phishing
08/01/2024

5 trends op de digitale werkplek van 2024

Ook in 2024 blijft telewerken populair. Bijgevolg dendert de revolutie van de digitale werkplektechnologie onverstoord voort. Wij spotten alvast 5 trends voor het nieuwe jaar.

Digitale werkplek
13/12/2023

Hybride werken: voordeliger en veiliger met Microsoft Intune

De hybride werkplek heeft zijn deugd intussen bewezen: dit is hoe mensen vandaag willen werken. En dat is goed nieuws voor uw organisatie, want met de hulp van Microsoft Intune maakt flexwerk uw bedrijf een stuk veiliger en efficiënter.

Hybride werken
06/12/2023

Eerste Hulp Bij ICT-rampen: beperk de schade met een strak Disaster Recovery Plan

Zijn de kernactiviteiten van uw bedrijf sterk afhankelijk van uw ICT-systemen? Zorg dan niet enkel voor een goede beveiliging, maar ook voor een deugdelijk Disaster Recovery Plan om de impact van onvoorziene ICT-calamiteiten zoveel mogelijk te beperken.

Disaster Recovery Plan
14/11/2023

Werk vlotter met Microsoft Teams

Kort door de bocht is Microsoft Teams de opvolger van Skype. U kunt ermee chatten en videobellen. Maar Teams is naast nieuwer ook slimmer, makkelijker en veelzijdiger. Hoe kan Microsoft Teams u helpen om efficiënter samen te werken en dus vlotter uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken?

microsoft-teams
07/11/2023

Zo digitaliseert u op maat van uw bedrijf

Hoe zit het met de digitale maturiteit van uw bedrijf? Hoe kiest u bij digitalisering de juiste prioriteiten én hoe houdt u het budget onder controle? Ontdek de antwoorden in onderstaande blog!

Digitalisatie
13/10/2023

Wat kan Microsoft Dynamics 365 voor uw bedrijf doen?

Microsoft Dynamics 365 bundelt een aantal slimme applicaties die bedrijfsprocessen integreren en optimaliseren. Ontdek de vele voordelen voor zowel bedrijven in de dienstensector als de maakindustrie.

ERP-CRM