Populaire posts

Livesessie - Met Microsoft Teams samenwerken in tijden van corona

We hebben de voorbije dagen allemaal wat moeten improviseren. Zo van dag op dag overschakelen naar een nieuwe manier van werken zonder dat de collega's binnen handbereik zitten, het is dan ook geen sinecure.

telewerken_microsoft_teams_blog

Nu de eerste technische issues wellicht opgelost zijn en iedereen zich een klein beetje heeft aangepast aan deze nieuwe situatie, leek het ons het geschikte moment om te kijken hoe we jullie kunnen helpen om een tool zoals Microsoft Teams correct en vooral efficiënt te benutten.

Daarom organiseren we donderdag (19 maart) een gratis, en uiteraard online, sessie via een Live event in Teams.

Wil je graag wat tips & tricks over hoe je met Microsoft Teams aan de slag kan om vlot en efficiënt in contact te blijven met je thuiswerkende collega's? Of vraag je je af hoe je die teams meetings nu best opzet? En waar moet je zoal op letten om een Teams meeting efficiënt te laten verlopen?

Allemaal vragen waar onze specialisten op gaan inzoomen. En we voorzien bovendien ruim de tijd om ook jullie vragen te beantwoorden!

Schrijf je in voor de online sessie

Zorg zelf dus gewoon voor een goeie tas koffie en log in, komende donderdag vanaf 13:45u. De sessie start om 14:00u (zorg voor niet teveel afleiding en regel eventueel een hoofdtelefoon, als je niet alleen zit), dan bekijken we samen hoe we het beste kunnen maken van de situatie!

Microsoft heeft trouwens beslist de trial versie van Teams (die alle noodzakelijk functionaliteiten bevat) gratis ter beschikking te stellen gedurende 6 maanden. Reden te meer dus om even te komen meekijken of om ons te contacteren om te kijken hoe we specifiek voor uw bedrijf dit kunnen opzetten! Contacteer ons gerust via corona@aurelium.be.

 

Gerelateerde posts

Thuiswerkers: pas op voor phishing!

We moeten allemaal even roeien met de riemen die we hebben. Zo ook de cybercriminelen. Nu België massaal thuiswerkt door de coronaproblematiek, passen ook hackers hun praktijken aan. En thuiswerkers blijken een ideale slachtoffer te zijn. De laatste weken stellen we een explosieve stijging in

Microsoft Teams in tijden van Corona

Op donderdag 19 maart gaven we tijdens een gratis Microsoft Teams Live event tekst en uitleg over hoe u Microsoft Teams het beste kunt gebruiken in de huidige omstandigheden. We mochten meer dan 300 geïnteresseerden verwelkomen, waarvoor enorme dank! Was u er niet bij of heeft u zin om een