Populaire posts

Uw ICT-toekomst start op 19/02

its-eventEen efficiënte ICT-infrastructuur vertrekt vanuit een doordachte strategie. Vooral in tijden van digitale transformatie en disruptie, bepaalt het strategisch inzetten van ICT de overlevingskansen van uw KMO.

Daarom organiseert Aurelium samen met Konica Minolta 'Uw ICT-toekomst start vandaag'. Onze experts begeleiden u tijdens dit event naar een succesvolle toekomst op IT-gebied aan de hand van verschillende break-out sessies:

  • Efficiëntie verhogen met Robotic Process Automation
  • 'The connected office' - Documentbeheer & samenwerking
  • Veilige en zorgeloze IT
  • Meer inzicht in financiële processen door te automatiseren

We verwelkomen u graag op 19 februari in Greenhouse in Diegem, waar we om 15u van start gaan met een koffie en een babbel. De opening keynote begint om 15u30 en daarna volgende break-out sessies. Van 18u tot 20u heeft u de mogelijkheid om na te praten, te netwerken en te genieten van een drankje.

Interesse? Schrijf nu in - de plaatsen zijn beperkt!
 

New call-to-action

Gerelateerde posts

De veranderende rol van de ICT Manager

De rol van de ICT Manager binnen bedrijven ondergaat een ingrijpende evolutie. Enerzijds onder invloed van verscheidene nieuwe cloud-toepassingen, maar anderzijds ook door de verregaande integratie van grote delen bedrijfslogica in ICT-oplossingen. Bovendien is moderne ICT, ongeacht of het gaat

Strategische ICT: de 10 kenmerken

Een gezonde, efficiënte ICT-infrastructuur vertrekt vanuit een doordachte strategie. Het is namelijk de strategie die uw investeringen bepaalt, en niet omgekeerd. Flashy technologieën of nieuwe software kunnen interessant lijken, maar zijn daarom niet meteen nuttig binnen uw bedrijfsomgeving. Om